Suzuki onthult nieuwste generatie Jimny

Suzuki onthult nieuwste generatie Jimny

Suzuki presenteert de volledig nieuwe, vierde generatie Suzuki Jimny. De compacte terreinauto is standaard uitgerust met inschakelbare 4x4-aandrijving met lage gearing. Samen met het sterke ladderchassis maakt hem dat onoverwinnelijk in het terrein.

Lees verder

Swift Sportline

Swift Sportline

Suzuki introduceert de Swift Sportline: extra sportieve look gecombineerd met een laag verbruik

Suzuki introduceert de nieuwe Swift Sportline. Het design is extra sportief met onder meer lichtmetalen 17” velgen, een prominente dakspoiler en dubbele sportuitlaat. 

Lees verder

Suzuki Vitara Experience

Suzuki Vitara Experience

Suzuki presenteert de Suzuki Vitara Experience. Een nieuwe, luxe uitvoering van de stoere en stijlvolle SUV. En zonder meerprijs voor metallic of two-tone lak. Rijklaar vanaf € 27.799,-.

Lees verder

Nieuwe Suzuki Swift

Nieuwe Suzuki Swift

Suzuki presenteert de compleet nieuwe Swift voor de Europese markt. Hij is ruimer en comfortabeler dan ooit en biedt nieuwe technologie voor meer veiligheid. En dankzij het nieuwe, lichtgewicht platform staat de Swift bovendien garant voor aansprekende prestaties en optimale efficiency.

Lees verder

De nieuwe Suzuki Ignis

De nieuwe Suzuki Ignis

De compacte crossover waar iedereen op heeft gewacht. Rijklaar vanaf € 14.499,- of All-inclusive vanaf € 259,- p/m. Nu in de showroom.

De nieuwe Suzuki Ignis heeft een fris design, een hoge zit, een ruime instap en een zuinige 1.2 DualJet benzinemotor – al dan niet met smart hybride technologie. De nieuwe compacte crossover komt in drie uitvoeringen: Comfort, Select en Stijl, maar ook in gelimiteerde introductievarianten.

Lees verder

Suzuki Baleno Dynamic

Suzuki Baleno Dynamic

Suzuki presenteert de Baleno Dynamic. Completer kunnen we de Baleno niet maken. Leverbaar vanaf € 17.499,- rijklaar met een voordeel van wel € 1.695,-.

Lees verder

Suzuki introduceert vernieuwde S-Cross

Suzuki introduceert vernieuwde S-Cross

Suzuki introduceert de nieuwe S-Cross. De veelzijdige familie crossover is voorzien van een volledig nieuwe voorzijde en een rijkere uitrusting. De grille, motorkap en koplampen zijn grondig vernieuwd. Verder rust Suzuki de S-Cross voortaan uit met nieuwe efficiënte Boosterjet-turbobenzinemotoren.

Lees verder

Laag oliepeil? Dit kan er gebeuren!

Laag oliepeil? Dit kan er gebeuren!

Wat zijn de gevolgen van een te laag oliepeil? En hoe voorkom je deze?

De tweede vraag is simpel te beantwoorden: check regelmatig het oliepeil van je auto. Zeker in de wintermaanden wil dit bij veel automobilisten er nog wel eens bij inschieten. Dan zijn de dagen kort, is het vroeg donker en pas laat licht. En zie dan maar eens buiten werktijd om die oliepeilstok te vinden. (Tip: bewaar daarom altijd een zaklampje in de auto.)

Lees verder

Suzuki Celerio zuinigste <BR>A-segmentauto in praktijk

Suzuki Celerio zuinigste
A-segmentauto in praktijk

De Suzuki Celerio is in de praktijk de zuinigste auto in zijn klasse, volgens de Top 10 Zuinige Auto’s die ANWB en Natuur & Milieu onlangs publiceerden. En ook uit de Suzuki Verbruik-app blijkt dat de Celerio in het echt heel zuinig rijdt, tussen 1 op 17 en 1 op 23.

Lees verder

Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive

Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive

Wat onderscheidt Suzuki All-inclusive van andere aanbieders? Het belangrijkste verschil is dat behalve de brandstof echt alle kosten in het maandbedrag zijn opgenomen. Dit geeft u de zekerheid dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast heeft u het gemak dat alles voor u geregeld wordt bij de Suzuki-dealer. U profiteert van het vakmanschap van de dealer en de betrouwbaarheid van het merk Suzuki.

Lees verder

Suzuki Celerio leverbaar vanaf € 9.999,-

Suzuki Celerio leverbaar vanaf € 9.999,-

Met een lengte van 3,60 meter en een breedte van 1,60 meter, is de Celerio fors groter dan traditionele auto’s in het zg. A-segment. Dat is te merken aan de interieur- en bagageruimte, want het is veruit de ruimste auto in zijn klasse. Zelfs volwassenen kunnen moeiteloos op de achterbank plaatsnemen.

Lees verder

Vitara is terug

Vitara is terug

Sinds maart staat de spiksplinternieuwe Suzuki Vitara bij de dealers. Een compacte SUV die is uitgerust met de modernste technieken en bovendien behoort tot de zuinigste en schoonste in zijn klasse. De vanafprijs voor deze stoere AllRoader bedraagt € 19.999,=.

Lees verder