SUZUKI VITARA INRUILACTIE

SUZUKI VITARA INRUILACTIE

Als je nu een nieuwe Vitara 1.4 Boosterjet koopt, ontvang je tijdelijk € 2.000,- inruilvoordeel op je huidige auto. Deze aanbieding geldt alleen op voorraadmodellen, dus wees er snel bij!

Lees verder

De Swift Sport Katana

De Swift Sport Katana

Een legendarische naam keert terug. Dit keer niet alleen als sportieve motorfiets, maar ook als topuitvoering van de Suzuki Swift Sport: de Swift Sport Katana. Exclusiviteit is gegarandeerd, want in totaal worden er slechts dertig exemplaren van geproduceerd, speciaal voor de Nederlandse markt.

Lees verder

Suzuki onthult <BR>nieuwste generatie Jimny

Suzuki onthult
nieuwste generatie Jimny

Suzuki presenteert de volledig nieuwe, vierde generatie Suzuki Jimny. De compacte terreinauto is standaard uitgerust met inschakelbare 4x4-aandrijving met lage gearing. Deze Jumny is onoverwinnelijk in het terrein.
 

Lees verder

AUTO NASSAU <BR>NU OOK CARPROF

AUTO NASSAU
NU OOK CARPROF

Auto Nassau is voortaan ook CarProf universeel autobedrijf! Iedere klant met ieder merk auto is welkom bij CarProf Auto Nassau voor betrouwbaar en betaalbaar onderhoud! Dat is nog eens goed nieuws!
 

Lees verder

Swift Sportline

Swift Sportline

Suzuki introduceert de Swift Sportline: extra sportieve look gecombineerd met een laag verbruik. Suzuki introduceert de nieuwe Swift Sportline. Het design is extra sportief met onder meer lichtmetalen 17” velgen, een prominente dakspoiler en dubbele sportuitlaat. 
 

Lees verder

Suzuki Vitara Experience

Suzuki Vitara Experience

Suzuki presenteert de Suzuki Vitara Experience. Een nieuwe, luxe uitvoering van de stoere en stijlvolle SUV. En zonder meerprijs voor metallic of two-tone lak. Rijklaar vanaf € 27.799,-.

Lees verder

Nieuwe Suzuki Swift

Nieuwe Suzuki Swift

Suzuki presenteert de compleet nieuwe Swift voor de Europese markt. Hij is ruimer en comfortabeler dan ooit en biedt nieuwe technologie voor meer veiligheid. En dankzij het nieuwe, lichtgewicht platform staat hij garant voor aansprekende prestaties.

Lees verder

De nieuwe Suzuki Ignis

De nieuwe Suzuki Ignis

De compacte crossover waar iedereen op heeft gewacht. Rijklaar vanaf € 14.499,- of All-inclusive vanaf € 259,- p/m. Nu in de showroom. De nieuwe Suzuki Ignis heeft een fris design, een hoge zit, een ruime instap en een zuinige 1.2 DualJet benzinemotor.

Lees verder

Suzuki Celerio zuinigste <BR>A-segmentauto in praktijk

Suzuki Celerio zuinigste
A-segmentauto in praktijk

De Suzuki Celerio is in de praktijk de zuinigste auto in zijn klasse, volgens de Top 10 Zuinige Auto’s die ANWB en Natuur & Milieu onlangs publiceerden. En ook uit de Suzuki Verbruik-app blijkt dat de Celerio in het echt heel zuinig rijdt, tussen 1 op 17 en 1 op 23.

Lees verder